Vincent Kompany organiseert tweede editie ‘Go Crazy for Charity’

30 juin 2015

Op 18 juni organiseerde SOS ambassadeur Vincent Kompany de tweede editie van ‘Go Crazy for Charity’. En of het een knotsgekke avond voor het goede doel werd…

Voor SOS Kinderdorpen en BX Brussels

Vincent Kompany, die ondertussen al 8 jaar SOS ambassadeur is, organiseerde de benefietavond voor de tweede keer. Dat deed hij in samenwerking en ten voordele van SOS Kinderdorpen en BX Brussels, de sociale voetbalclub die hij oprichtte in Vorst.

Wat gekheid toevoegen

De avond ging van start met een diner voor genodigden, gevolgd door een veiling. Intussen konden de gasten, in ruil voor een gift, ook een snuifje gekheid aan hun avond toevoegen. Zo werden ze opgewacht door zeventiende-eeuwse lakeien, konden ze een concert in een lift bijwonen,"De slimste mens ter wereld" spelen met Eric Van Looy en hun fles wijn laten verdwijnen door een goochelende sommelier.

BV’s alom

Onder de genodigden bevonden zich meer dan een paar bekende Vlamingen, die zich allemaal op de één of andere manier wilden inzetten voor het goede doel. Zo tekenden onder andere Erik Van Looy, Kim Gevaert, Besnik Hasi, Adil El Arbi en Tom Leanaerts present.

Afsluiten met een knal

Afgesloten werd er met een heuse afterparty. Daar waren niet enkel de gasten welkom, maar ook 100 SOS meters en peters, die via een door SOS georganiseerde wedstrijd in het bezit waren gekomen van een ticket. Zij zorgden er alvast mee voor dat het een ‘crazy’ avond werd.

Wil jij ook eens gek doen voor het goede doel?

Wordt nu peter of meter van een SOS kind.
Lire plus d'articles sur:

Steun net als Vincent Kompany SOS Kinderdorpen

Wordt nu peter of meter van een SOS kind.

Choisissez le montant
Sexe de l'enfant
Âge de l'enfant
De préférence, dans cette région,
Vos données
Votre numéro de compte
Paiement mensuel par domiciliation: Plus d'infos
Remarques